пʼятниця, 23 лютого 2018 р.

До Збройних сил України надходять нові зразки техніки служби ПММ


               Нещодавно прийнято на озброєння Збройних сил України автомобільну цистерну ємністю 12 метрів кубічних для транспортування пального на автомобільному шасі КрАЗ-63221.

Про це повідомляє у Фейсбуці Генеральний штаб ЗСУ, посилаючись на Центральне управління забезпечення пально-мастильними матеріалами Збройних сил України Тилу ЗС України.

«Новий зразок озброєння розроблено та виготовлено спільно з Держаним підприємством «45 ЕМЗ», що на Вінниччині. Протягом 2017 року виділені за бюджетною програмою кошти на розвиток озброєння та військової техніки Збройних Сил України дозволили, зокрема, закупити 5 одиниць новітніх автоцистерн, провести ремонт понад десяток одиниць автомобільних засобів заправки та транспортування пального та модернізувати майже три десятки автоцистерн різного призначення», – йдеться у повідомленні.
 Окрім того, Генштаб ЗСУ повідомляє, що відремонтовано низку резервуарних парків центрів забезпечення пальним, баз та складів пального. Тільки у районі проведення АТО ремонтними підрозділами відремонтовано майже 400 одиниць техніки. Також на озброєння прийнято нові модулі ємністю 16 та 20 метрів кубічних для зберігання та заправлення світлими нафтопродуктами техніки у військових частинах. Читайте більше тут: 

Немає коментарів:

Дописати коментар